november 3, 2017

Rólam

Mogyorósi Adrienn miskolci szólóénekesnő vagyok, köszönöm, hogy itt vagy.

Emlékeim szerint hamarabb szólaltam meg énekelve, mint beszélve, nagymamámmal szolmizálva tanultam meg az első szavaimat, így nem csoda, hogy mindig, mindenki számára egyértelmű volt a kérdésre a válasz: “Mi leszel, ha nagy leszel?”.
Az első fellépésem a szeretett óvodámban történt, mikor farsangkor az akkori kedvencem, Szandi bőrébe bújva, énekelve parádéztam végig a termeken  – a családom és az óvónénik nagy meglepetésére. Tanulmányaimat a Fazekas Utcai Általános Iskola és Zeneiskolában, később pedig a miskolci Bartók Béla Zeneművészetiben végeztem szolfézs-zeneelmélet-karvezetés szakon, valamint – rövid ideig bár, de- a jazz-éneklésbe is belekóstoltam.

Több eseményen több formációban is részt vettem az elmúlt évtized alatt – a teljesség igénye nélkül:
Vain Parrots zenekar (pl. miskolci Kocsonyafesztivál 2012; Csehország – Rock For People fesztivál)
– a Szekeres Adriennel ismertté vált UNISEX együttes (pl. Pólus Center megnyitó, szolnoki Cafe Frei)
Bonus Track együttes (pl. BOKIK bál, Avasi Gimnázium alapíványi bálja, Balneo Hotel**** Hotel Residence ****, Hunguest Grandhotel Galya****, esküvők)
Végül belőlük született meg a jelenlegi szóló projektem, az Audrey M.

Szívesen teszek eleget -akár több fővel kiegészülve  is- különféle rövidebb vagy egész estés rendezvényekre való felkéréseknek, legyen szó akár vacsora melletti lágy zenéről, születésnapi partiról, évfordulóról, lány-vagy legénybúcsúról, céges rendezvényről
A sok éves zenei tapasztalatom, a számos műfajt érintő repertoárom és az elmúlt évek visszajelzései alapján garantálom a jó hangulatot és az önfeledt szórakozást.

 

Hallgasd meg a számaimat!